Академічна мобільність студентів юридичного факультету

У кінці травня 2024 року на юридичному факультеті ПВНЗ “Буковинський університет” підбиваються підсумки академічної мобільності учасників освітнього процесу у поточному семестрі.

Згідно укладеного у 2024 році договору про співпрацю між ПВНЗ “Буковинський університет” та ЗВО “Університет Короля Данила” (м. Івано-Франківськ) серед інших положень між сторонами передбачалася реалізація різноманітних напрямків академічної мобільності учасників освітнього процесу. Така академічна мобільність у формі навчання була реалізована у квітні-травні 2024 року протягом двох тижнів взаємої співпраці. Спочатку в квітні студенти юридичного факультету ПВНЗ “Буковинський університет” та Фахового коледжу ПВНЗ “Буковинський університет” відвідали ЗВО ” Університет Короля Данила” з навчальною метою (увага приділялася вивченню окремих тем з теорії держави та права, конституційного права, політології тощо), а у травні – уже здобувачі освіти ЗВО “Університет Короля Данила” ознайомилися з діяльністю юридичної клініки ПВНЗ “Буковинський університет”, відвідали пари з фінансового, адміністративного права та ін.

Студенти обох закладів вищої освіти збагатилися новими знаннями, позитивними враженнями та отримали відповідний досвід.

Висловлюємо вдячність декану юридичного факультету ПВНЗ “Буковинський університет”, к.ю.н., доценту Стеллі КЕЛЬБІ та директору Науково-дослідного інституту імені академіка Івана Луцького Університету Короля Данила, д.ю.н., професору Роману ЛУЦЬКОМУ за сприяння в організації здійснення академічної мобільності студентів.

Чекаємо на подальшу спільну діяльність!