Студентська науково-практична конференція «Проблеми та виклики юридичної науки в умовах сучасного державотворення»

27 травня 2022 року на юридичному факультеті пройшла Студентська науково-практична конференція «Проблеми та виклики юридичної науки в умовах сучасного державотворення».

З привітальним словом виступили декан юридичного факультету, к.ю.н., доц. Кельбя С. Г. та завідувач кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, д.ю.н., доц. Селезньова О. М., які привітали студентів з початком роботи конференції, підкреслили її актуальність та значущість в сучасних непростих умовах існування українського суспільства, обумовили потребу в подальших подібних заходах, спрямованих на розвиток науки в Україні.

Науковці побажали студентам вдалого виступу та дали професійні настанови для майбутнього усестороннього розвитку.

Гостями конференції були проректор, к.п..н, доц. Пелипчук С. М., декан факультету інформаційних технологій та економіки, к.е.н., доц. Штерма Т. В., д.е.н., проф. Євдокименко В. К., а також викладачі юридичного факультету, які підтримували молодих науковців порадами та консультаціями.

Результатом проведеної конференції стануть рекомендації конференції та збірник тез доповідей.

Дякуємо всім учасникам конференції, студентам і науково-педагогічному колективу за плідну роботу. Сподіваємося на подальшу співпрацю!