Вітаємо магістрантів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» з успішним захистом звітів з переддипломної практики!

З 2 вересня по 20 жовтня магістранти другого курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» проходили переддипломну практику на провідних ІТ-підприємствах Буковини (серед них ТОВ «ШАРПМАЙНДЗ ЮЕЙ», ТОВ “ОСФ Глобал Україна”), у ЧКП Муніципальний інфоцентр Чернівецької міської ради, Центрі оперативного звʼязку, електронних комунікацій та інформаційних технологій Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області та виробничому підприємстві ПрАТ “ЛАН”.

Свої напрацювання здобувачі освіти відобразили у звітах, які представили на розгляд комісії у складі проректора з наукової роботи Сергія КАНТЕМІРА, декана факультету ІТЕ Тетяни ШТЕРМИ, завідувача кафедри КСіТ Ольги АРТЕМЕНКО, доцента кафедри КСіТ Богдана ГАЦЯ (фахівця-практика). Також на захист було запрошено представників роботодавців – баз практики Андрія КРАМАРА (ТОВ “ОСФ Глобал Україна”) та Сергія ЦИБУХА (ПрАТ “ЛАН”).

Серед представлених студентами результатів роботи були аналітичні платформи, комп’ютерні та мобільні ігри, рекомендаційні системи, мультиагентні системи та інтелектуальні застосунки для різноманітних задач. Члени комісії та запрошені гості відзначили високий рівень підготовки здобувачів освіти та позитивно оцінили надані до захисту звіти.