Ознайомчий екскурс від фахівця-практика “Робота Державної міграційної служби України в умовах воєнного стану”

7 жовтня 2024 року у рамках Тижня права, присвяченого до Дня юриста, за організації завідувача кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, д.ю.н., професора Ольги СЕЛЕЗНЬОВОЇ відбувся ознайомчий екскурс “Робота Державної міграційної служби України в умовах воєнного стану”. Лектором виступила головний спеціаліст Сторожинецького відділу УДМС у Чернівецькій області – Крістіна ПАРАЙКО.

На заході було піднято різноманітні аспекти правового регулювання міграційних відносин, окреслено сучасні проблеми та тенденції розвитку міграційного законодавства. Лектором наведено багато прикладів з практики, що викликало значну цікавість у здобувачів освіти.

Захід відвідали студенти різних курсів та академічних груп, а також представники науково-педагогічного колективу: проректор з наукової роботи, к.ф.н., доцент Сергій КАНТИМІР, декан юридичного факультету, к.ю.н., доцент Стелла КЕЛЬБЯ, завідувач кафедри фундаментальних юридичних дисциплін, к.ю.н., доцент Ігор УТЄХІН, доценти кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, к.ю.н. Іванна ПОЛОНКА та Леся РУСНАК.

Дякуємо організаторам за цікавий та пізнавальний захід, який своєю прикладною спрямованістю дав змогу розширити горизонти у сфері міграційного права.