Культурно-виховний захід «Дотримання норм права як шлях побудови цивілізаційного суспільства»

Згідно річного плану роботи кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін на юридичному факультеті ПВНЗ “Буковинський університет” за організації доцента кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, к.ю.н. Іванни ПОЛОНКИ відбувся культурно-виховний захід «Дотримання норм права як шлях побудови цивілізаційного суспільства».

Захід став своєрідним продовженням і доповненням до нещодавно вивчених тем з навчальної дисципліни “Теорія держави і права”, присвячених вивченню інституту норми права та проведеним для групи П-201. Проведений захід охоплював як філософсько-ціннісні аспекти, так і позитивно юридичні конструкції, маючи на меті розширити уявлення студентів про базовий інститут юридичної науки і практики – норми права.

Цікавий та інтерактивний захід відвідали декан юридичного факультету, к.ю.н., доцент Стелла КЕЛЬБЯ, завідувач кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, д.ю.н., професор Ольга СЕЛЕЗНЬОВА, доцент кафедри професійних та спеціальних правових дисциплін, к.ю.н. Леся РУСНАК.

Захід пройшов у невимушеній атмосфері, сприяв здобуттю нових знань та розвитку вже здобутих, забезпечив подальше підвищення правової культури майбутніми юристами.

Дякуємо Іванні Анатоліївні за відмінну організацію культурно-виховного заходу і ґрунтовну подачу пізнавального матеріалу!