Заняття в укритті

Безпека освітнього середовища та якісне надання освітніх послуг – пріоритетні напрямки навчально-виховного процесу Фахового коледжу ПВНЗ «Буковинський університет».

Атаки ворога та повітряні тривоги сьогодні не завадили здобувачам освітньо-професійного ступеня фаховий молодший бакалавр спеціальностей 071 Облік і оподаткування; 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; 122 Компʼютерні науки; 081 Право на заняттях з дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» засвоїти правила успішного публічного виступу і зрозуміти, як поетапно готуватися до промов та яких помилок варто уникати.

Директор коледжу – кандидат філологічних наук, доцент Галина МОРАРАШ на сьогоднішніх заняттях наголосила на важливості володіння мовними нормами як одним із ключових факторів успішної комунікації в професійній діяльності, чим мотивувала студентів до удосконалення мовних навичок.

Дякуємо адміністрації ПВНЗ «Буковинський університет» за організацію освітнього середовища, що дає можливість науково-педагогічним працівникам якісно надавати освітні послуги, а студентам під час повітряних тривог перебувати в безпеці й здобувати нові знання та вдосконалювати практичні навички.