Практико-орієнтоване навчання – успішна кар’єра в майбутньому!

Практико-орієнтоване навчання за освітньою програмою «Комп’ютерні науки» дає змогу студентам бачити зв’язок між тим, що вони вивчають, і тим, як це можна застосувати в реальному житті, розвивати навички критичного мислення, застосовувати теоретичні знання при ухваленні рішень, необхідних для роботи в ІТ-галузі.

В рамках парадигми практико-орієнтованого навчання здобувачі освітнього ступеня магістр спеціальності 122 «комп’ютерні науки» регулярно на різних дисциплінах освітньо-професійної програми є учасниками відкритих зустрічей, гостьових лекцій та гостьових практичних занять з фахівцями-практиками від передових ІТ-підприємств регіону.

Зокрема, 16 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти за магістерською програмою мали нагоду ознайомитись з особливостями застосування технологій machine learning (Gasussian process regression) для задач обробки тривимірних об’єктів і сцен на практичному занятті з дисципліни Прикладні аспекти систем штучного інтелекту. Ментором був Андрій КРАМАР, фахівець ІТ-компанії «ОСФ Глобал Україна».

Кафедра комп’ютерних систем і технологій активно співпрацює з «ОСФ Глобал Україна»: наші здобувачі освіти проходять переддипломну практику у цій компанії, випускники наших освітніх програм є її працівниками, а досвідчені фахівці компанії раді завітати до наших студентів на заняття.