З’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ у Києві

10 вересня 2024 року декан юридичного факультету ПВНЗ “Буковинський університет”, к.ю.н., доцент Стелла КЕЛЬБЯ виступила делегатом від університету на з’їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, який проходив у приміщенні Головного навчального корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Порядок проведення з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, який регламентований статтею 75 Закону України “Про прокуратуру”, було чітко додержано; однак через деякі організаційні причини роботу з’їзду було вирішено продовжити 24 вересня 2024 р.

Проведення з’їзду дало можливість представникам вітчизняної юридичної науки не тільки виконати місію, визначену законодавством, але й поспілкуватися між собою на наукові та освітні теми. Позитивна атмосфера з’їзду сприяла невимушеній, дружній теплоті між представниками юридичних ВНЗ та забезпечила позапланову наукову комунікацію делегатів з’їзду – правової еліти України.