Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна науково-практична конференція, яка відбулась 24 травня у стінах Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету об’єднала понад 100 учасників з 6 закордонних та 35 українських закладів вищої освіти та організацій, зокрема науковці та фахівці-практики з Румунії, Словаччини, Польщі, Португалії та 15 міст України (Вінниці, Дніпра, Житомира, Івано-Франківська, Києва, Луцька, Львова, Миколаєва, Полтави, Рівного, Сум, Тернополя, Ужгорода, Харкова, Чернівців).

Брали участь у конференції і представники ПВНЗ «Буковинський університет» завідувач кафедри обліку та фінансів к.е.н. Наталія Рошко та здобувач доктора філософії Андрій Калинович, які підготували роботу на тему «Особливості управління суб’єктами господарювання під час військового стану».

До обговорення долучились науковці інституту, стейкхолдери, запрошені практики, представники місцевих органів влади, а також інші учасники конференції. Після цікавих доповідей, активних їх обговорень та онлайн-дискусії було підведено підсумки міжнародної науково-практичної конференції.

Дякуємо організаторам за розвиток науки на Буковині.
Дякуємо ЗСУ за можливість працювати та навчатись!