Всеукраїнський онлайн-форум «Ментальне здоров’я»

Проблема метального здоров’я та психолого-фізіологічної стійкості українського суспільства надзвичайно загострилася з початком повномасштабної війни росії проти України.
Через високий рівень стресу або тривоги працівникам важко зосередитися на робочих цілях. У здобувачів освіти та представників освітнього середовища спостерігається послаблення навчальної мотивації, і освітяни, і учні стали потребувати більше психологічної підтримки. Саме тому представники освітнього середовища потребують знань та навичок, які б дали їм можливість підтримувати інших і водночас зберігати власне ментальне здоров’я.

Прийняла участь у Форумі завідувач кафедри обліку і фінансів к.е.н. Наталія Рошко для підвищення рівня психолого–фізіологічної стійкості.

Мета Форуму це розгляд основних практик, направлених на формування навичок піклування про ментальне благополуччя, розгляд інструментів, зорієнтованих на позбавлення «синдрому відкладеного життя», стабілізації емоційного та ментального стану, обговорення корисних ресурсів, направлених на підвищення рівня стресостійкості, здорового проживання процесу горя як способу виходу на посттравматичне зростання.

Організатори та партнери форуму: проведення Форуму є спільною ініціативою освітньої платформи «4PEOPLE», Громадської організації «Міжнародна спільнота жінок «Лагерта», Всеукраїнської громадської організації «УАФІТ».

Дякуємо організаторам за можливість покращувати своє ментальне здоров’я.